16/3/10

TORNA "HOLA, FEDERICO!!!"

Sí, cert, tal i com anticipàvem en unes entrades anteriors. Torna "Hola, Federico!" al IES Miquel Biada els propers 27 i 28 de març.

Degut a l'allau de felicitacions rebudes, i reivindicant el dret a continuar gaudint de representar l'obra com a recompensa a un llarg de mesos d'assaig, tocava repetir-la. I, sobretot, representar-la perquè ens consta que moltíssima gent no va aconseguir entrades per l'estrena i que molts altres assistents volen repetir! Una vegada més, gràcies a tots/es pel vostre suport!

En aquesta nova data, cal dir que debuta el primer dia en el paper de Pepe El Romano el nostre actor Rubén Villar, a banda també de comptar amb el Diego Gallardo realitzant aquest paper el diumenge 28, segon dia de funció.

NOVA JUNTA DIRECTIVA

Us comuniquem, tot i que una mica tard, el resultat a la darrera assemblea de socis del Col.lectiu: es va designar, apel.lant al caràcter sobirà de la pròpia assemblea, a Dolors Cadena Feliu com a nova Presidenta de l'Entitat per majoria, evitant entrar en un llarg procés electoral tal i com manen els estatuts en aquestes situacions. Precisament l'assemblea va decidir prescindir d'aquest procés i en un clima positiu, es va decidir aquesta qüestió.

Dies més tard, la Pròpia Dolors convocava una trobada amb gent voluntària que es vol implicar en la gestió del Col.lectiu i així constituir nova junta.

Així, la junta queda composada de la següent manera:
Presidenta: Dolors Cadena; Vicepresident i tresorer: Joan de la Hoz; Secretària: Maira Ayuste; Coordinadors: Lluïsa Soriano (teatre), Montse Álvarez i Paco Chacón (cultura), Joan Antoni Ciller (solidaritat), Toni Giménez (vocalies) i Carmen Páez junt amb Manel Joyas com a vocals de junta sense cap càrrec concret però transversals.

A banda, hi ha tot un seguit de persones col.laboradores en diferents àmbits del nou organigrama, i des d'aquí convoquem a tota persona que vulgui ser col.laborador que es posi en contacte amb nosaltres, ja que tota la feina es farà bé si es treballa en equip i fent pinya.