18/12/11

Exposició de Mª Rosa Casarramona Oriol.

Del 2 al 12 de desembre hem pogut gaudir d'una magnífica exposició al centre Cívic de Cerdanyola.


Mª Rosa ens diu:


Sempre m’ha agradat el dibuix i la pintura. Vaig començar de jove apintar amb l’ajut durant quatre anys d’un professor, ungran pintor de Mataró, el senyor Rafel Estrany.
Per causes familiarsvaig deixar-ho una llarga temporada.


Ara, impulsada iaconsellada pel pintor Manuel Prieto he continuat amb més il·lusió que mai.

16/12/11

Festa del soci.




Aquest dissabte dia 17 a les 20,00h al local social del Col·lectiu, es realitzarà l'acte de lliurament de la Bandera de Mataró de mans del senyor Alcalde, Joan Mora.
En el mateix acte, s'inaugurarà el mural que molt gentilment ens han obsequiat els pintors que componen "ELS DIMARTS AL LLIMONER"
També podrem gaudir d'un concert de piano a càrrec de Judit Joyas.
A continuació refrigeri per a tots els socis, i brindis per tots les Festes que s'acosten.
Hem posat tot el nostre esforç a organitzar aquest acte i ens faria molta il · lusió, saludar a tots i compartir una bona estona amb vosaltres. No ens falleu!

També us volem dir que amb motiu de la trista desaparició de la nostra companya Viki, moltes persones van comentar que volien col· laborar en el coixí de flors (totes de color blanc, com ella volia). La Junta es fa càrrec de l'import d'aquest ram però a nosaltres ens sembla que:
Com Viki havia col·laborat amb Càritas i sabia el problema de la manca d'aliments per a tantes famílies necessitades, les persones que tenien pensat col·laborar amb el ram, podeu fer-ho d'aquesta altra manera, a Viki li hagués agradat. Portar al Col·lectiu el dia 18, dia de la Festa del Soci, aliments de 1a necessitat i tot el recollit s'entregarà a Càritas.



Us hi esperem!

15/12/11

Representació de l'obra: "El Club de la corbata".

La representació va tenir lloc el dia 11 de desembre a la sala d'actes del Miquel Biada a càrrec de la companyia: Grup Gespa.



La mateixa va ser organitzada per el grup de Teatre EPMA.



12/12/11

25 de novembre de 2011, Sopar - Gala de la “IV Mataró camina per l’Alzheimer.



Una xifra quasi tan espectacular com les més de 3.000 persones que van sortir a caminar el passat 25 de setembre.
La cinquena edició de la caminada solidària ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’ va ser capaç de recaptar 19.023,77 euros que van ser lliurats dissabte passat a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer en un sopar que ja s’ha convertit en habitual i punt final de tot l’engranatge d’aquesta iniciativa del Col·lectiu de Teatre EPMA autèntica icona de la solidaritat mataronina.




Cada any l’entrega la fa algun col·lectiu relacionat amb la ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’ i enguany la presidenta de l’AFAM Maria Àngels Fradera va rebre el xec monumental de mans de la regidora de Benestar social i família Olga Ortiz i dels representants esportius Joan Pagès del Club Hoquei Mataró, Josep Nonell del Joventut Handbol Mataró, Carmel Comerón del CA Laietània, Ramon Hurtado de la colla ‘Pocs i bons’, Albert Guti de la colla Maimakansu, Carmelo Comerón del Centre Atlètic Laietana i, òbviament, la Presidenta del Col·lectiu de Teatre EPMA Maria Dolors Cadena.