16/3/10

TORNA "HOLA, FEDERICO!!!"

Sí, cert, tal i com anticipàvem en unes entrades anteriors. Torna "Hola, Federico!" al IES Miquel Biada els propers 27 i 28 de març.

Degut a l'allau de felicitacions rebudes, i reivindicant el dret a continuar gaudint de representar l'obra com a recompensa a un llarg de mesos d'assaig, tocava repetir-la. I, sobretot, representar-la perquè ens consta que moltíssima gent no va aconseguir entrades per l'estrena i que molts altres assistents volen repetir! Una vegada més, gràcies a tots/es pel vostre suport!

En aquesta nova data, cal dir que debuta el primer dia en el paper de Pepe El Romano el nostre actor Rubén Villar, a banda també de comptar amb el Diego Gallardo realitzant aquest paper el diumenge 28, segon dia de funció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola yo soy una chica q los vi obras de teatro en mataro y mi me gusto muchisimos me gustaria verla otra vez.ademas tengo una amiga q hacer un papel genial porque se entra en personaje y estar muy bien representada por todos personajes.besos para todos ¿ fue genial la obras?

Col·lectiu Teatre EPMA ha dit...

Hola!

La obra fue bien, nos alegramos de que te haya gustado. Si quereis verla otra vez, la llevaremos al Foment Mataroní en octubre. Gracias por seguirnos!