28/11/10

PROGRAMACIÓ TEATRAL

Degut a les obres d'adequació i millora de la sala d'actes de l'institut Miquel Biada, la programació prevista per la temporada s'ha vist reduïda considerablement. Tot i així s'ha pogut gaudir de dues obres teatrals de caire molt diferent.

A l'abril, el grup de teatre de Fals, va representar l'obra "dona i cadira" en la qual es mostra la visió més real i dramàtica de l'alzheimer. Amb una posada en escena sencilla fan viure de manera molt intensa l'experiència d'una dona afectada per aquesta malaltia.

A continuació us deixem unes imatges que parlen per sí soles...






























Finalitzant el mes de maig, el grup de teatre del Foment Mataroní, "El tramvia", va representar l'obra d'Agatha Christie "Trampa per a ratolins". La història consta de vuit personatges que queden atrapats a la casa d'hostes de Monkswell Manor a causa de la neu, i que es troben embolicats en un recent crim comès a Londres, ja sigui com a sospitosos o com a víctimes. Es crea una trama de misteri i suspens entre els personatges, que desconfien els uns dels altres. El sergent Trotter ha d'esbrinar qui es l'assassí i qui serà la pròxima víctima. Però res sembla el que és.
Aquí en teniu una petita mostra...