30/11/11

EPMA Solidària fa entrega a l’AFAM del taló del cinquè ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’ .


Més de 19.000 euros recaptats per l’Alzheimer.

Una xifra quasi tan espectacular com les més de 3.000 persones que van sortir a caminar el passat 25 de setembre. La cinquena edició de la caminada solidària ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’ va ser capaç de recaptar 19.023,77 euros que van ser lliurats dissabte passat a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer en un sopar que ja s’ha convertit en habitual i punt final de tot l’engranatge d’aquesta iniciativa d’EPMA Solidària, autèntica icona de la solidaritat mataronina.

Cada any l’entrega la fa algun col·lectiu relacionat amb la ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’ i enguany la presidenta de l’AFAM Maria Àngels Fradera va rebre el xec monumental de mans de la regidora de Benestar social i família Olga Ortiz i dels representants esportius Joan Pagès del Club Hoquei Mataró, Josep Nonell del Joventut Handbol Mataró, Carmel Comerón del CA Laietània, Ramon Hurtado de la colla ‘Pocs i bons’, Albert Guti de la colla Maimakansu i, òbviament, la representant del col·lectiu de teatre EPMA Maria Dolors Cadena.

La importància del cava
Fent una ullada a la recaptació de la cinquena ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’ que va reunir fins a 3.420 persones, destaca la novetat de la venda de fins a 1.926 ampolles de cava que van disparar els beneficis que van a càrrec de l’AFAM. Així entre els 8.000 euros i escaig de les inscripcions, els 4.300 de donatius i els més de 6.600 de la venda de cava s’arriba a aquests importantíssims 19.000 euros solidaris.

(Notícia apareguda a TotMataró.cat el dia 28 de novembre de 2011)