12/2/12

Carta de la Presidenta Dolors Cadena a la revista del mes de desembre.


Benvolguts socis, amics.

Ja som a les portes del NADAL, unes dates molt assenyalades per compartir amb la familia, els amics, i totes les persones que estimem, dies de molta d ́alegria i d’il.lusió.

En aquesta revista trobareu un petit recull de tots els actes que hem anat celebrant durant els darrers sis mesos. Potser us semblarà poc el treball dut a terme, però us puc assegurar que tots els components de la Junta hem treballat amb esforç i dedicació, fidels al nostre lema: Teatre, Cultura, Solidaritat.

Aquest any ha estat un any molt dur per a molts de nosaltres, hi ha hagut esdeveniments que ens han portat a la tristor i el desànim, però no per això hem de perdre l ́esperança.

Davant de fets que se’ns fan dificils de superar hem de posar tot el nostre cor i la nostra energia, per no deixar-nos vèncer, i mirar sempre endavant, confiant en la nostra força i la vostra ajuda.

Hem de saber mantenir l ́innocència d ́un infant i l’experiència de que ens ha donat la vida per gaudir al máxim de totes aquelles petites coses que ens envolten.

Amics, disfrutem d ́aquestes FESTES NADALENQUES, i desitjo que siguin per tots nosaltres dies d’AMOR i de PAU.

FELIÇ NADAL I MILLOR ANY 2012! Presidenta del Col.lectiu

Dolors Cadena Feli